fbpx

Wat wij doen

KEUKENSPECIALIST - HET MOOISTE VAK

Keukenspecialist, het woord zegt het eigenlijk al: wij hebben ons gespecialiseerd in het keukenvak. En een specialisme is het zeker.
Het samenstellen van een keuken is een complex proces waarbij meerdere fabrikanten en partijen samenkomen. Onze keukenadviseurs bekijken wat er technisch mogelijk is in een keuken én ruimte en adviseren jou daar graag in. 

Daarnaast dragen wij er zorg voor dat het bestel- en productieproces, de levering en installatie zo goed en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

ONZE WAARDEN

Wij zijn ons ervan bewust dat de betekenis van ‘goede service’ in de keukenbranche in de loop der jaren vervaagd is. Als Keukenspecialist geven wij dan ook de garantie dat wij jou als klant te allen tijden oprecht en professioneel advies en hoogwaardige service bieden. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent.

WAAR WIJ VOOR STAAN 

  • 10 JAAR GARANTIE - óók wanneer de keuken niet door ons team is geïnstalleerd
  • GRATIS ADVIESGESPREK - ook aan huis!
  • TRANSPARANTIE - geen ongeloofwaardige kortingen
  • DIRECT OPENHEID OVER DE PRIJS - mét laagste prijs garantie
  • WIJ KOMEN ONZE AFSPRAKEN NA - beloofd is beloofd
  • GRATIS 3D-TEKENING VAN DE KEUKEN - Direct een realistisch beeld van de nieuwe keuken 

100% ZEKERHEID

Op maat de mooiste keuken voor jou

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES - OOK AAN HUIS

Naast het logistieke gedeelte van het aanschaffen en installeren van een keuken, kijken wij natuurlijk ook naar wat er voor jou persoonlijk, als klant, mogelijk is.
Goed luisteren, meedenken en het geven van gedegen en eerlijk advies is dan ook waar wij als keukenadviseurs te allen tijden voor staan.

Past iets wel of niet in jouw situatie? Is het functioneel of niet? Welke keuzes zijn er voor ergonomie en gebruiksgemak?
Stuk voor stuk belangrijke vraagstukken waar even bij stilgestaan moet worden. Je zult tenslotte vele uren in je nieuwe keuken doorbrengen!

adviesgesprek aan huis

ADVIESGESPREK AAN HUIS

Naast de adviesgesprekken bij ons in de showroom bieden wij de unieke mogelijkheid aan van een adviesgesprek bij jou thuis.

Op ieder gewenst moment kan een van onze keukenadviseurs bij jou thuis langskomen om jou van advies op maat te voorzien. Tijdens dit gesprek worden alle mogelijkeheden, jouw wensen en behoeften besproken en zien wij direct de ruimte waar de keuken in gerealiseerd moet worden. Er kan zelfs direct worden ingemeten.

Al onze adviesgesprekken, zowel in onze showroom als aan huis, zijn altijd gratis én vrijblijvend.

KEUKEN MONTEREN - ALTIJD VOLLEDIGE GARANTIE VAN 10 JAAR

Keukenspecialist Elst heeft een ervaren montageploeg welke garant staat voor vakwerk en professionaliteit.
Onze monteurs gaan pas naar huis wanneer de gehele keuken naar wens, gebruiksklaar en hoogwaardig afgewerkt kan worden opgeleverd.
Kiest u ervoor de keuken zelf te (laten) monteren? Dan bieden wij alsnog de volledige garantie van 10 jaar.
Iets wat absoluut uniek is in de keukenbranche!

Klaar voor je nieuwe droomkeuken?
Persoonlijke en op maat

De sfeervolle showroom van Keukenspecialist Elst beslaat een oppervlakte van maar liefst
1150m2 aan veelzijdige keukeninspiratie.

Slider

Interessant?

Deel en reageer