fbpx

Klantervaringen

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

FAMILIE PITLO

DE WENS

Familie Pitlo kwam bij ons met de wens voor een ruime, tijdloze L-keuken.
De keuken moest ruime opbergmogelijkheden krijgen en genoeg ruimte op het werkblad om gezamenlijk te koken en eventueel apparatuur kwijt te kunnen.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een tijdloze, moderne keuken met veel loop en werkruimte. De crèmekleur gelakte keukenfronten zijn vervaardigd uit massief MDF met een stijlvol, modern werkblad van kunststof.

De keuken is verder van alle gemakken voorzien: een luxe Siemens bakoven, een Siemens inductiekookplaat, een afzuigsysteem weggewerkt in de bovenkastjes en een RVS kokend waterkraan van AEG

FAMILIE PITLO OVER HUN NIEUWE KEUKEN VAN KEUKENSPECIALIST ELST

"Tijdens de aankoop voor een nieuwe keuken viel ons al op dat er meegedacht werd met ons. Hetgeen wij als zeer prettig ervaarden. Dit was ook het geval tijdens het plaatsen van de nieuwe keuken en bleek dat kraan en spoelbak niet de juiste was. 
Er werd gebeld met het magazijn en het werd ter plekke omgeruild voor de een juiste nieuwe. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd.

Nu wij onze nieuwe keuken een paar dagen in gebruik hebben, kunnen wij oprecht zeggen dat wij heel blij zijn met onze keuze en zeer tevreden zijn over de samenwerking van keukenmontagebedrijf Sebastiaan van Kooten en Wibe Wissink van Keukenspecialist Elst. Wij hopen nog lang plezier te hebben van dit mooie resultaat." - Familie Pitlo

DE FOTO'S

Klaar voor je nieuwe droomkeuken?
Persoonlijke en op maat

De sfeervolle showroom van Keukenspecialist Elst beslaat een oppervlakte van maar liefst
1150m2 aan veelzijdige keukeninspiratie.

Slider

Interessant?

Deel en reageer