fbpx

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bij ons geen standaard aanpak, maar een gepersonaliseerd keuken, - adviesplan. Aangepast naar jouw wensen, die bij jouw huis passen. Onze keukenspecialisten staat voor net even anders, voor een bijzondere aanpak met persoonlijke aandacht.Bij ons geen standaard aanpak, maar een gepersonaliseerd keuken, - adviesplan. Aangepast naar jouw wensen, die bij jouw huis passen. Onze keukenspecialisten staat voor net even anders, voor een bijzondere aanpak met persoonlijke aandacht.

Maar waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Bekijk de klantenreviews om te lezen wat andere klanten van onze werkwijze vinden!

 

Meedenken buiten de gebaande paden

Voor onze keuken was één van grootste uitdaging de beperkte ruimte. Dit ging niet hand in hand met onze wensen om af te stappen de traditionele keukens, het houdt in dat we een minimalistische sfeer wilden met de ruimte zo vrij/open mogelijk ingericht.

We zijn bij meerdere keukenzaken langs geweest omdat we telkens niet tevreden waren over de inrichting totdat we bij Remon bij de Keukenspecialist in Elst zijn ontvangen. Wat ons met name is opgevallen is de ruimte en aandacht om met ons mee te denken (en vooral niet het gevoel van gejaagd worden om snel tot keuzes te komen).

Remon heeft onze behoeftes tot in de puntjes kunnen inventariseren en dit weten te vertalen naar een ontwerp dat voor ons werkt! Dit is goed te zien in de foto’s, waar Remon ons adviseerde om de ventilatie slim en esthetisch te verbergen middels een schouw dat als resultaat ook mogelijkheid bood voor additionele lichtinrichting en bijvoorbeeld de decoratie met planten en dergelijke objecten. Daarnaast heeft Remon ook buiten de mogelijkheden gekeken om bijvoorbeeld via een smidse een koperen spoelbak op maat te laten maken!

Kortom zijn we heel blij met de keuken. Daarom verdient de Keukenspecialist in Elst (en vooral dank aan Remon) een dikke 5 sterren review!

De heer M. Solognier

Geweldige adviezen en ideeën

In 2020 zijn wij op zoek gegaan naar een luxe en moderne keuken, zodat we weer jaren vooruit kunnen. Na diverse gesprekken met verschillende leveranciers , hebben wij uiteindelijk gekozen voor een Noblia keuken incl. Kookeiland met granieten werkblad via de Keukenspecialist in Elst. Doorslaggevend hierin waren de geweldige adviezen en ideeën van de heer Felix de Visser. Ook het gevoel van vertrouwen was hierin bepalend, waarbij de prijs niet doorslaggevend was maar wel interessant te noemen was ( prijs kwaliteit). Nu alweer 6 maanden later zijn wij nog steeds bijzonder tevreden. Ook de aftersales is prima. Bijzonder is te zien hoe netjes de installateur en service monteur (Marcel) te werk gaat, waarbij Felix de welbekende vinger aan de pols houdt!

familie van Beugen, Elst

Mooi ontwerp en hele praktische tips

Ik heb een fantastische keuken.Ik heb een fantastische keuken.Samen met Felix tot een mooi ontwerp gekomen en door hem aangevuld met hele praktische tips. Wat ik als heel positief van de Keukenspecialist heb ervaren is dat ze bij mij thuis zijn komen kijken. Daarbij is prijs- kwaliteit heel goed!
En na afloop is Felix komen kijken naar het resultaat (met een bloemetje!) Ik vond deze betrokkenheid heel fijn. Wat tegen viel was de meerprijs voor het meerwerk. Mede omdat ik een andere indeling van de keuken had werd dit een hoger bedrag dan ik verwacht had. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en kan de Keukenspecialist Elst zeker aanbevelen.

L.Bontekoning,  Arnhem

Niets dan lof voor Keukenspecialist Elst.

We zijn naar Keukenspecialist Elst doorverwezen toen onze afroeporder bij een andere zaak werd geannuleerd. Iets waar je helemaal niet op zit te wachten bij alles wat er bij een nieuwbouwwoning komt kijken. Keukenspecialist Elst heeft echter alle moeite gedaan om ons uit de brand te helpen.Niets dan lof voor Keukenspecialist Elst. We zijn naar Keukenspecialist Elst doorverwezen toen onze afroeporder bij een andere zaak werd geannuleerd. Iets waar je helemaal niet op zit te wachten bij alles wat er bij een nieuwbouwwoning komt kijken. Keukenspecialist Elst heeft echter alle moeite gedaan om ons uit de brand te helpen.

Keukenspecialist Elst was nog geen leverancier van Rotpunkt, maar dat werd geregeld en de scherpe prijs werd overgenomen. Alles keurig opnieuw uitgewerkt met zelfs een aantal verbeteringen. Goede en eerlijke adviezen over apparatuur, naderhand nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, afzuigkap en plasmafilter werden op verzoek eerder geleverd om inbouw in plafond makkelijker te maken; niets was te veel.
En vanwege de afstand, ruim 2 uur rijden, alles alleen via mail en telefoon geregeld. Ook inmeten, montage en service achteraf (nieuw frontje) was ondanks de grote afstand geen enkel probleem. Top service!
Al met al een geluk bij een ongeluk dat we bij Keukenspecialist Elst terechtgekomen zijn. Zeer tevreden en we genieten nog elke dag van onze geweldige keuken.

Remon van der Beek, Heerhugowaard.

Professioneel en deskundig personeel

Professioneel en deskundig personeel, maar ook direct en benaderbaar. Professioneel en deskundig personeel, maar ook direct en benaderbaar. Verkopen zonder poespas en hoge marges, zijn zeer transparant in prijzen en marges. Goede tools om de keuken direct visueel te maken en voldoende demo-keukens om alle mogelijkheden goed te demonstreren. Denken goed mee met de wensen van de klant, maar zijn ook kritisch als ik als klant iets bedacht heeft wat beter opgelost kan worden.
Werken met grote partijen (o.a. Nobilia keukens), bieden alle merken apparatuur aan en kennen veel flexibiliteit als het gaat om het afroepen van de keuken (ruim 1 jaar van tevoren vastgezet, ook qua prijs. Keuken vandaag afgeroepen, dus de planning, levering en installatie moet nog plaatsvinden. Vooralsnog geen enkele reden om aan te nemen dat dit anders gaat lopen dan de goede ervaringen tot nu toe. Werken met een vast team van monteurs die ruime ervaring hebben met het plaatsen van keukens.
Al met al in mijn optiek een verfrissend nieuw concept in de keukenwereld: geen poespas, geen hoge korting (dus hoge vanaf prijs van een keuken), maar een degelijke keuken met uitstekende apparatuur voor een prijs die zelf goedkoper is dan bijvoorbeeld de IKEA en menig Duitse keukenzaak.


Fam Hak

De wens een ruime, moderne en luxe keuken

Familie Kuiper-Westervoort kwam bij ons met de wens voor een ruime, moderne en luxe keuken.
De wens was een keuken bestaande uit een groot kookeiland inclusief spoelgedeelte en een bar. Op een hoge kast voor opbergruimte en apparatuur na, wilden zij geen kasten aan de muur. 

Het resultaat is een moderne greeploze keuken uit de N-line van Nobilia met veel loop en werkruimte rondom het keukeneiland. De wit gelakte keukenfronten zijn vervaardigd uit massief MDF met een prachtig, dun composiet werkblad.

De keuken is verder van alle gemakken voorzien: een luxe Siemens bakoven, een Siemens inbouw koffie volautomaat, een Siemens inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en een RVS kokend waterkraan van AEG. 

Wij zijn super blij met onze prachtige, nieuwe keuken.

De mannen van Keukenspecialist Elst hebben ons geweldig geholpen. Het voelde oprecht alsof onze wensen goed gehoord werden en we hebben ons nooit opgejaagd gevoeld om een snelle beslissing te nemen. De oplevering en installatie ging snel en professioneel en de afwerking is helemaal naar wens. Ontzettend bedankt!"


Fam Kuipers

OVERTUIGD VAN ONZE AANPAK?

Je bent van harte welkom in onze showroom om je te laten inspireren en onze keukenadviseurs voorzien je vrijblijvend van alle gewenste informatie.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een afspraak bij jou aan huis in te plannen.
Onze adviesgesprekken, zowel aan huis als in onze showroom, zijn altijd gratis én vrijblijvend.