fbpx

Het team

KEUKENSPECIALIST ELST - ONS TEAM

Het veelzijdige team van Keukenspecialist Elst bestaat inmiddels uit 5 medewerkers: eigenaars Olaf Rutten, Luuk Jurrien en 3 ervaren keukenadviseurs. 

Het adviseursteam bestaat uit Remon van Eck en Alon Idema. Allen hebben zij ontzettend veel liefde voor het vak en beschikken zij over jarenlange ervaring in de keukenwereld.

SAMENWERKEN

Bij Keukenspecialist Elst streven wij ernaar de kar gezamenlijk te trekken. Van een hiërarchie is dan ook geen sprake, er wordt op gelijkwaardig niveau met elkaar samangewerkt.
Wij zijn ervan overtuigd dat ieder zijn eigen sterke punten en talenten heeft waardoor wij als team elkaar kunnen versterken. Deze hechte eenheid binnen Keukenspecialist Elst is goed merkbaar en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

team-remon

REMON VAN ECK

Mijn naam is Remon van Eck, mijn passie voor het keukenvak is ontstaan tijdens mijn studie binnenhuisarchitectuur.
Ik ben sinds 2005 werkzaam in de keukenwereld als keukenadviseur en heb in de loop der jaren veel klanten mogen adviseren over een van de mooiste ruimtes in huis! Voor mij is het iedere keer een nieuwe uitdaging om samen met de klant het juiste ontwerp te creëren.

Mijn ervaring is dat dit alleen mogelijk is door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van persoon tot persoon en van klant tot klant. Uiteindelijk is geen keukenruimte en klant hetzelfde, maar het doel wel: een smaakvolle en functionele keuken voor jaren leef- en kookplezier.

Het belangrijkste is dat de klant met een tevreden gevoel onze fantastische showroom verlaat.
Graag maak ik een persoonlijke afspraak met jou voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

verkoper Elst

ALON IEDEMA

Bij Keukenspecialist Elst ben ik helemaal op mijn plek. De diversiteit van onze uitgebreide showroom biedt een goede inspiratie voor uw en onze creativiteit. Een van de leukste aspecten van mijn werk vind ik de omgang met klanten, het geven van een goed en passend advies en dat men daardoor met een tevreden gevoel Keukenspecialist Elst weer verlaat.
Wij bieden eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens en werkbladen, voor ieder wat wils. Heb je al een idee, maar ben je nog niet helemaal zeker over de invulling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met onze ervaring graag met het realiseren van jouw droomkeuken!

Graag ontmoet ik jou in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en ik laat je met plezier alle mogelijkheden zien.

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES - OOK AAN HUIS!

Ben je benieuwd wat er voor jou persoonlijk allemaal mogelijk is? Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om je te laten inspireren en onze keukenadviseurs voorzien je vrijblijvend van alle gewenste informatie.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een afspraak bij jou aan huis in te plannen.
Onze adviesgesprekken, zowel aan huis als in onze showroom, zijn altijd gratis én vrijblijvend.

Klaar voor je nieuwe droomkeuken?
Persoonlijke en op maat

De sfeervolle showroom van Keukenspecialist Elst beslaat een oppervlakte van maar liefst
1150m2 aan veelzijdige keukeninspiratie.

Slider

Interessant?

Deel en reageer