fbpx

Het team

KEUKENSPECIALIST ELST - ONS TEAM, ONZE PASSIE

Gestart uit passie, kennis en plezier in het vak, met als doel om jouw droomkeuken te realiseren in een ongedwongen sfeer. Wij vinden dat het proces van een nieuwe keuken transparant, ontspannen en plezierig mag zijn! Laat je inspireren door ons, en onze sfeervolle showroom.

 

SAMENWERKEN

Bij Keukenspecialist Elst streven wij ernaar de kar gezamenlijk te trekken, er wordt op gelijkwaardig niveau met elkaar samangewerkt. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder zijn eigen sterke punten en talenten heeft waardoor wij als team elkaar kunnen versterken. Deze hechte eenheid binnen Keukenspecialist Elst is goed merkbaar en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

+ Pand Keukenspecialist Elst
Felix

FELIX

Na jaren in de keuken hebben gestaan als chef, een jaar in Thailand te hebben gewoond, is Felix aan de andere kant van de keukens begonnen. Functionaliteit en design staan hoog in het vaandel. Felix kijkt niet alleen naar de keuken, maar naar het grotere geheel. Hij heeft grote interesse in interieurdesign en prikkelt je om verder te kijken dan alleen de keuken. Hij is charismatisch en recht door zee. Als Felix een keuken niet passend vindt bij je, dan zal hij je deze niet verkopen. Wil je geïnspireerd worden? Maak een afspraak met Felix.

Remon

REMON

Met ruim 16 jaar ervaring kent Remon alle fijne kneepjes van het vak. Jouw droomkeuken wordt tot in de diepste details uitgewerkt en besproken. Remon is analytisch zó sterk, dat hij de encyclopedie van de zaak wordt genoemd. Hij weet álles en maakt geen fouten. Binnen keukenspecialist Elst is Remon de coördinator. Hij houdt zich bezig met planning, organisatie en after-sales. En daarbij: naast bakken met kennis, is hij natuurlijk ontzettend sociaal en gezellig!

Olaf

OLAF

Een ontzettend mensenmens. Met zijn aanstekelijke charisma stelt Olaf iedereen op zijn gemak. Alle zaken rondom keukens worden geregeld door Olaf. Hij ontvangt je, zorgt voor een fijne sfeer op de zaak en is vliegende keep. Voor Olaf is alleen het beste voor jou en jouw keuken goed genoeg. Kwaliteit, passie en plezier komen samen, op een fijne en ontspannen manier. Olaf doet alles voor een glimlach.

team-alon

ALON

Na jaren ervaring en een tijd weg te zijn geweest, is Alon terug op zijn plek! Alon helpt je om jou keuken bouwtechnisch te realiseren. De passie van Alon ligt bij puzzelen, het technisch uitwerken van jouw droomkeuken. Alon is recht voor zijn raap en geeft eerlijk advies. Hij werkt graag met korte lijnen en schakelt snel. Graag ontmoet ik jou in onze showroom voor een inspiratiegesprek en ik laat je met plezier alle mogelijkheden zien.

Remon

BERT

Bert, oftewel Big Bert, is de reddende duizendpoot van Keukenspecialist Elst. Bert hoort vast bij het team, voor alle service en onderhoud van de keukens. Bert heeft kennis tot en met, is betrouwbaar en levert absolute kwaliteit. Als Bert bij je langs geweest is weet je zeker dat je lacht. 

VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK ADVIES - OOK AAN HUIS!

Ben je benieuwd wat er voor jou persoonlijk allemaal mogelijk is? Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om je te laten inspireren en onze keukenadviseurs voorzien je vrijblijvend van alle gewenste informatie.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een afspraak bij jou aan huis in te plannen.
Onze adviesgesprekken, zowel aan huis als in onze showroom, zijn altijd gratis én vrijblijvend.

Droomkeuken
Klaar voor je nieuwe droomkeuken?
Persoonlijk en op maat

De sfeervolle showroom van Keukenspecialist Elst beslaat een oppervlakte van maar liefst
1150m2 aan veelzijdige keukeninspiratie.